Bliv affiliate partner

Hos vinoli.dk søger vi affiliate partnere som gerne vil promovere og reklamere vores abonnementer og vingaver mod kommission.

Vi tilbyder komission per kunde, som du kan skaffe til os gennem din hjemmeside/blog. Der er gode muligheder for at tjene penge, da vores vinabonnement er meget populært blandt danskerne.

Hvis du har en hjemmeside eller blog, kan du ansøge om at blive vinoli affiliate partner hos partner-ads.dk.

Det er gratis og nemt at komme i gang, og du kan finde både annoncer og tekstlinks til affiliate markedsføring, når du er tilmeldt vores partnerprogram hos partner-ads.dk.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp angående affiliate marketing for vinoli.dk, er du velkommen til at kontakte Thomas Bonderup på telefon 22 39 34 91 eller på mail info@vinoli.dk.

Hvorfor blive affiliate partner hos vinoli?

Vi er Danmarks førende forhandler af vin på abonnement, og vi har et stort udvalg af vin og spiritus som sælges i form af enkeltsalg. Der er allerede mange danskere tilmeldt vores vinabonnement, og vi kører tit med diverse kampagner, som du kan bruge i din markedsføring af vinoli.dk.

Vi har flere års erfaring med affiliate marketing hos vinoli.dk, og vi deler gerne ud af vores know how, så du kan komme godt i gang med affiliate marketing for vinoli.dk.

VINBOXEN
VINBOXEN fra vinoli.dk - Oplev en verden af vin