December lige om hjørnet

December

December er lige om hjørnet, og vi er klar med din vin til julen. Vi går en tid i møde med stor glæde, hvor hyggen er i centrum. Der vil være rig mulighed for at nyde tiden sammen med venner og familie, hvor ikke mindst den gode mad bringer os sammen. Hertil vil der altid også være lidt procenter, som rykker julestemningen endnu et hak opad.

Et hav af julevin

Ligesom vinbranchen generelt foreligger der en uigennemskuelig proces med at udvælge lige præcis den julevin, som falder i din smag. Idet højtiden er over os, således er det ligeledes gældende for vin. Her vil der være uendelig af muligheder indenfor en bred vifte af prisklasser. Som altid operer Vinoli omkring den her 100 kr. omkring den enkelte flaske, da det er her, at der er tale om det bredeste og derfor mest uigennemskuelige sortiment.

Vinoli gør forarbejdet for dig

I samarbejde med nogle af Danmarks største vinimportører gør Vinoli alt forarbejdet for dig. Gennem en kyndig udvælgelsesproces står der her 3 flasker julevin klar, som er nøje målrettet juletiden og ikke mindst den brede smag i det ganske danske land. Der findes typisk to vine, som rammer meget bredt, mens den sidste typisk deler vandene lidt og udfordrer den enkelte. Alt sammen bevidst for at give dig den bedst mulige vin til julen.

Er du klar på god vin til julen? Få din ”julebox” fra Vinoli – klik her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *