En box med blandet vin

En box med blandet vin

Vinoli er kommet med et nyt og spændende tiltag. Det skyldes et længe ventede behov hos de vigtigste på den anden side af VINBOXEN, som endelig er blevet imødekommet og ikke mindst efterlevet. Der har altid eksisteret en lidt for stor portion af mystik over boxen og selve konceptet, som Vinoli her forsøger at gøre op med.

Før var det ikke muligt at se, hvilken vin man fik med i sin box. Der er man heller ikke helt endnu, men det er endelig muligt at vælge en rød, hvid, rosé eller blandet box. Det giver en vis ro omkring produktet, at man nu i det mindste er helt klar over, hvilken type af vin der bliver sendt. Der opleves klart den største interesse for verden rundt med Vinoli og rødvin hertil, men en stigende interesse mod især en blandet box vinder for alvor frem.

En større del af konceptet

At vælge hvilken type af vin man ønsker at modtage er endnu et skridt i den rigtige retning mod at gøre dem på den anden side af boxen til en større del af konceptet. Mere medbestemmelse og ejerfornemmelse herover gør bare, at interessen stiger. Flere valg gør netop, at man bliver en større del af det at være medlem af Vinoli. I forlængelse heraf bliver der arbejdet hårdt på, at man nemt kan skifte herimellem, således man får det rigtig vin til det rigtige behov og den rigtige højtid.

Vinoli er glade for at give endnu en valgmulighed til boxen og ser frem til at byde flere medlemmer ombord til ikke blot rødvin fra hele verden, men i høj grad også hvid og rosé, hvor du kan få det hele i den blandede box.

Er en blandet box noget for dig? Modtag tre nye, forskellige og spændende vine – klik her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *