En overraskelse i VINBOXEN

En overraskelse i VINBOXEN

Denne måned for oktober bød på lidt af en overraskelse, da Vinoli tænkte, at det var på tide at forkæle alle medlemmerne. Der blev således plads til et lille styk chokolade eller to, som bragte stor glæde hos de fleste. Det er sådanne tiltag, som også bringer et smil på læben i Vinoli, da de, som altid, jagter den bedste service.

Det er altid med at passe på, hvad man smider i VINBOXEN, men det her kan umuligt have været en træls ting – sagt på godt nordjysk. Overraskelser vil der altid være nok af, og der går man selvfølgelig efter de positive oplevelser. Såvel med alt andet betyder indholdet alt.

Chokolade for alle

Der opstod lidt tvivl om, hvad der skulle findes på, og det var en sikker beslutning i sidste ende. Klassiske chokolader blev der proppet i boxen til ære for at ramme en bred smag – ligesom med vinen. Der skal være lidt til alle, og selvom det er en lidt personlig og udfordrende sag at ramme alle, således tager Vinoli gerne opgaven til sig! Der gik i hvert fald helt gave stemning i den!

Vinoli håber, at alle tog godt imod overraskelsen og fandt lidt glæde i det.

Er du klar på overraskelser? Prøv din første box for kun 199,- her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *