Vinoli.dk fejrer 1 års fødselsdag

Vinoli.dk fejrer 1 års fødselsdag

Kære alle læsere,

Først et kæmpe stort tak fordi du læser med her på bloggen! Det er et nyt medie for os alle sammen her hos Vinoli, men vi lover at opdatere på stort og småt gennem denne nyhedskanal. I fremtiden vil vi bestræbe os på at skrive alt om de nyeste nyheder, tilbud, events, månedens vinland og meget, meget mere. Hvis du ikke vil gå glip af alt dette, kan det anbefales at følge med på vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her på siden.

VI HAR SNART FØDSELSDAG!

Nå, men så til denne blogs endelige emne – VI HAR SNART FØDSELSDAG! Vi har i de seneste uger knoklet for at være helt klar til november måned, da det for os nemlig er et par helt specielle uger, vi går i møde. Lige om hjørnet er det et år siden, at vi besluttede vinbranchen skulle have en ny måde at handle vin på. En enkel måde hvor en masse vinkyndige eksperter sikrer det, vi elsker at levere – smagsoplevelser. Hold nu … hvor er vi mega stolte over den modtagelse, som i har givet denne måde at indkøbe jeres vin på! Vi skylder jer alle og en et kæmpe stort tak. Der er stadig masser af plads til, at endnu flere kan komme om bord på Danmarks måske stærkeste vinfællesskab, VINBOXEN.

3 uger med konkurrencer og gode tilbud

Af lige præcis samme grund besluttede vi, i vores lille team, at 3 uger af november måned skulle danne rammen for vores tak til jer alle sammen. Ja, du tænker måske, hvem har fødselsdag i stive 3 uger?! Men det er kun fordi, vi ikke kan lancere konkurrencer, tilbud, udlodninger og alt det andet inden for en enkel dag/uge. Vi har derfor lavet et program for de næste 3 uger med masser af mega fede konkurrencer, tilbud (du med garanti aldrig har set før), m.m. Vi har tænkt os at lave forskellige slags kø-tilbud, hvor vi presser prisen under de forbandede indkøbspriser, for det er den måde, vi vil vise vores taknemmelighed på over for jer dejlige kunder i vores butik.

Så kære venner – det første år har været en fornøjelse, det håber vi i den grad, at det næste også bliver. Vi lover jer en benhård arbejdsindsats for, at kvaliteten altid skal være i top på vores vinabonnementer.

Lad os få en fest sammen de næste 3 uger – følg med herinde og på vores facebookside og velkommen her på bloggen.

De bedste hilsner

Alle mand bag Vinoli

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *