Fra 79,- til 29,- i fragt

Fra 79,- til 29,- i fragt

Man havde aldrig regnet med, at en af de fedeste historier i Vinoli’s korte levetid allerede er et mindre sexet emne som fragten. Sandheden er dog den, at da Vinoli blev etableret, der kostede det op til 79,- (!!!) at få sendt 3 nye, forskellige og spændende vine. Det udfordrede generelt virksomhedens eksistensgrundlag, og det er da også kun pga. af alle nuværende medlemmer, at det i dag er muligt at tilbyde ned til kun 29,- (!!!) for at få sendt den samme oplevelse afsted.

Derudover er det også blevet en mulighed at tilbyde første box for kun 199,- inkl. fragt (!!!), hvilket er en verden til forskel fra første gang virksomheden så dagens lys.

En fantastisk leveringsrejse

Det er intet mindre end en fantastisk rejse, da missionen fra Vinoli aldrig har været at tjene på fragten – tværtimod! Den dag, hvor der kan tilbydes noget nær gratis fragt til alle medlemmerne af Vinoli – se, dét er en skøn dag! Der arbejdes fortsat på højtryk for at komme nærmere denne drøm. Det bliver bestemt ikke en dans på roser, men motivationen er der for at netop at skabe en ekstraordinær oplevelse ved VINBOXEN fra Vinoli. Alle har fortjent oplevelsen af at få tilsendt 3 nye, forskellige og udvalgte vine direkte til deres hoveddør. Oplevelser som de aldrig var stødt på foruden!

Lyder 29,- i fragt som noget du kan arbejde med? Så kan du ovenikøbet få din første box for kun 199,- inkl. fragt her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *