Gå sammen om fragten

Gå sammen om fragten

Et af de nye tiltag i Vinoli er, at du kan gå sammen om fragten. Med flere i familien, blandt venner eller kollegaer, som kunne tænke sig at modtage VINBOXEN fra Vinoli, kan i gå sammen om fragten. Det eneste, det kræver, er et fælles leveringssted. Derfra skal i selv administrere uddelingen af den enkelte box, men herigennem vil Vinoli derimod være villig til at gå sammen med jer om fragten. Det vil sige, at Vinoli står får den ene halvdel, og i står for den anden halvdel.

50% at spare

Igennem en ovenstående løsning er der således 50% at spare. Hvis det er muligt for dig at gå sammen med andre, giver det derfor god mening at benytte sig heraf. Det samme vil være gældende ved VINBOXEN fra Vinoli som vingave i tilfælde af, at du ønsker at give ”halvdelen af familien” en unik og spændende vinoplevelse. Jo flere boxe, jo mere villig er Vinoli selvfølgelig til at indgå en særaftale med dig.

Fragt på vin har altid været en hæmsko

Lige siden opstarten i Vinoli har en bevidsthed eksisteret omkring, at fragten er en udfordring i vinbranchen. Den mere eller mindre tunge og skrøbelige flaske skræmmer de fleste fragtselskaber væk, hvorfor prisen længe har været en udfordring. Volumen begynder at hjælpe på det, hvorfor Vinoli har nedbragt deres priser fra 79,- til 29,- i fragt. En kæmpe sejr, da målet aldrig har været at tjene på fragten.

Lyder som noget for dig? Gå sammen om fragten her eller fang Nikolaj på info@vinoli.dk og 20 92 64 92.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *