Mangler du gaveidéer med vin?

gaveidéer med vin

Det er aldrig helt nemt at komme på den perfekte gaveidé. Gaveidéer har det med enten at gå i stå eller leve sit helt eget liv. Vi kommer derfor herunder med en anderledes og unik idé, der lige kan være gaven fra dig.

Gaveidéer med vin

Hos Vinoli tilbyder vi et vinabonnement som vingave, hvilket indebærer forskellige og udvalgte vine hver måned. Det sker i samarbejde med vores leverandør, der har over 45 års erfaring med at udvælge den helt rigtige gavevin – her hver måned. Alt den unikke viden han besidder kommer med i månedens vinguide, hvor der yderligere også er anmeldelser af den enkelte vin.

Der er derfor gode chancer for, at modtageren kommer til at lære lidt mere om vin! Vi giver dig i hvert fald muligheden for at lade modtageren komme med på en rejse, hvor han kan opleve en verden af vin – måned efter måned.

Gaveidéer bliver her samlet i én, da det ikke blot er en gave, men også en oplevelse. Du kan selv vælge, hvor mange måneder boxen skal modtages, hvor en enkelt også kan være med til at gøre forskellen. Det er en oplevelse uanset hvad – og oplevelsen kan selvfølgelig blive leveret lige til døren.

Det er en anderledes og unik gaveidé, som giver modtageren lidt ekstra end så mange traditionelle gaver. Vi tager modtageren i hånden og sørger for, at vedkommende får en god oplevelse.

En unik gaveidé – giv et vinabonnement i vingave – klik her.

Læs også artiklerne Gavekort med vin der virker for alle eller En unik gavekurv med Vinoli.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *