En unik gavekurv

Gavekurv med god vin

Har du det også svært ved at finde den helt rigtige gave med vin? En gavekurv er ofte et sikkert hit og med et vinabonnement fra Vinoli kan du give den lidt anderledes og unikke gavekurv. Ligesom en traditionel gavekurv kan et vinabonnement vække glæde hos alle – og endda lidt ekstra til!

Unik gavekurv med vin

Vores unikke garvekurv kommer fra selv samme koncept som vores vinabonnement, hvor du kan give 3 forskellige, udvalgte og anmeldte vine. Der findes forskellige muligheder ud fra, hvor mange antal måneder du ønsker at give samt hvilket indhold. Fælles er, at den gode vin bliver udvalgt i samarbejde med vores leverandør, der har over 45 års erfaring med at pakke det helt rigtige sammen til din gavekurv.

Dertil følger også en vinguide, så modtager får den fulde oplevelse af den enkelte vin samt bliver lidt klogere herpå. Du kan vælge alt fra en enkelt box for 1 måned til en box hver måned i op til et helt år. Derudover kan du være med til at præge indholdet, hvis modtager er til det ene eller andet. Det kan være alt lige fra forskellige rødvin fra hele verden til økologisk hvidvin fra Italien. Du har derfor mulighed for at præge din gavekurv med grundlæggende præferencer, der kan være medvirkende til at gøre en stor forskel for din modtager.

Gavekurv med personlig hilsen

Ligesom en gavekurv leverer vi selvfølgelig gerne en personlig hilsen med. Vi vedlægger din personlige hilsen, når vi pakker din gavekurv inden afsendelse til hele landet. Gaven kan bringes til døren eller til direkte til dig for personlig overrækkelse – det er helt op til dig! Det eneste du skal gøre er at huske at angive modtagerens oplysninger, som den skal sendes til.

En vingave fra Vinoli.dk er et godt alternativ til den traditionelle gavekurv.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *