Hvad indeholder VINBOXEN?

Hvad indeholder VINBOXEN

Der har og vil altid være en mystik over VINBOXEN fra Vinoli. Én ting er dog vigtig at understrege – hvad er det for noget vin, medlemmer i Vinoli får? Traditionen tro har ”Verden rundt med Vinoli” været udelukkende med 3 nye, forskellige og spændende rødvine. Det er heller ingen hemmelighed, at langt størstedelen af medlemmerne modtager rødvin, hvorfor dette har været det primære fokus. Du får derfor rødvin gennem ”Verden rundt med Vinoli”, ”Italiensk box” og ”Spansk box” – men således er der også plads til alle jer andre!

VINBOXEN indeholder alt fra rødvin, hvidvin og rosévin + blandet

Med VINBOXEN leverer Vinoli alt fra rød, hvid og rosé. På trods af, at rødvin har erobret flest vinhjerter, således er der rig mulighed for at modtage hvidvin eller rosévin. En ren ”Hvidvin box” med 3 nye, forskellige og spændende hvidvine kommer ind på en flot andenplads. En ”Blandet box” er det mest interessante lige nu. Der oplever vi nemlig, at der er et større og større behov for at modtage 3 forskellige vine på månedsbasis – her snakker vi altså én af hver. Rød, hvid og rosé i blanding og udvalgt af nogle af Danmarks største vinimportører bliver der, som altid, taget godt hånd om din vin med en imponerende viden.

Vinoli er din vinekspert – og det er ikke kun med rødvin. Vi tilbyder således at levere al den vin, som du finder spændende. Du kan opleve en verden vin – og det kan du for kun 199,- inkl. fragt her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *