Julegave med Vinoli

Julegave med Vinoli

Går du igen i år og ved ikke, hvad du skal give i julegave? Så har Vinoli et forslag til dig! Giv en unik vingave med Vinoli, som i samarbejde med nogle af Danmarks største vinimportører udvælger tre nye, forskellige og spændende vinoplevelser på månedsbasis. Derudover er de behjælpelige med at udarbejde den altid medfølgende vinguide, hvor du altid får den gode historie med om den enkelte vin.

Det er altid svært med julegaver og skulle opfinde den dybe tallerken hvert år, men med Vinoli kan du i hvert fald give en sikker og på samme tid unik vingave. Vinoli gør det nemlig på en lidt anderledes måde, end man traditionelt har set.

En unik og personlig vingave

Ikke nok med, at det er en unik vingave, men den er også yderst personlig. For hvor mange gange har du ikke set, at der bliver leveret en gave med vin, chokolade, blomster, mv. i upersonligt emballage uden – med vinen – at ane, hvad det er, man får. Med Vinoli får du en personlig vingave i form af, at modtager bliver taget i hånden og måske er så uheldig at have en hyggelig oplevelse omkring den enkelte vin. Med nye, forskellige og spændende vine bliver modtager overrasket hver gang og kan endda gå hen og blive lidt klogere på vin med beskrivelserne og anmeldelserne, der altid følger med i den tilknyttede vinguide.

Bestil din unikke og personlige vingave – klik her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *