Julegaven der varer ved

Julegaven der varer ved

Så står du der igen: hvad skal jeg give i julegave i år? Den kommer hvert år, og den er ikke altid helt nem. Med en unik og personlig vingave fra Vinoli er der i hvert fald kommet et anderledes og på samme tid sikkert alternativ med vin. Vinoli gør det nemlig lidt anderledes end med den traditionelle vingave i upersonligt emballage indeholdende vin, man ikke aner, hvad er. Her bliver der altså til gengæld sørget godt og grundigt for modtageren – og gaven kan række langt ind i det nye år.

Nye og spændende vinoplevelser

Den heldige modtager får nemlig muligheden for at opleve 3 nye, forskellige og udvalgte vine på månedsbasis – alt afhængigt af, hvor mange måneder den gavmilde giver ønsker, at det skal strække sig over. Det kan være alt fra en enkelt box til juleaften og op til 12 måneder, hvilket vil sige helt frem til næste jul! ”Verden rundt med Vinoli” med ren rødvin er klart den mest populære box, hvor modtager får mulighed for at opleve en verden af vin fra alverdens hjørner – vin, som modtager højst sandsynligt ikke har og ville have smagt, hvis ikke det var for Vinoli.

Der er dog også andre muligheder som bl.a. boxe på ren italiensk, spansk eller hvidvin, hvis modtager har specifikke præferencer. Du kan se meget mere om den unikke og personlige vingave fra Vinoli her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *