Julemanden ankommer tidligt i år

Julemanden ankommer tidligt i år

Hvis der er én ting, som er sikkert – så er det, at julemanden ankommer tidligt i år! Julemanden har nemlig allerede været forbi Vinoli og er klar med verdens bedste vingave og VINBOXEN, der tager den heldige modtager rundt i en verden af vin. Alt fra 1 til 12 boxe kan lade sig gøre, og uanset hvad er der en stor vinoplevelse i vente.

3 forskellige, udvalgte og anmeldte vine kan nå modtagerens dør hver måned, som er kyndigt udvalgt i samarbejde med nogle af Danmarks største vinimportører. Her følger den gode vinhistorie med, hvorfor det kan gå hen og blive en rigtig god jul i år!

Julehyggen om den gode vinhistorie

Den gode vinhistorie følger nemlig med i VINGUIDEN, der er en fast bestanddel måned efter måned. I forbindelse med julen vil der blive udvalgt vin hertil, hvor fakta, beskrivelser og anmeldelser vil guide dig mod en spændende vinoplevelse. Her vil der være rig mulighed for at prøve af hver for sig og måske også i selskab med den gode julemad.

Julemaden er noget af det, som er allermest i centrum under disse højtidelige dage, hvorfor vinen skal passe hertil. Det har Vinoli sørget for med boxen for jul, hvor der ikke er et øje tørt i de hyggelig omgivelser!

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *