Julevin – hvad skal man vælge og hvordan får jeg mest smag for pengene?

Julehilsner Vinoli

Julen sig nærmer… Det kender vi alle sammen alt for godt, køb af gaver og en masse skal gøres inden det bliver den 24 – også helst lidt før.

De fleste kender nok også at have nogenlunde styr på julemenuen, vi ved ca. hvad vi skal spise, så nu mangler vi bare at tilberede det – og ja, det kan også være en kamp for sig.

Meeeen, medmindre din hobby er vin, eller du er vinentusiast, kan det være en endnu større udfordring at få styr på hvilken julevin, som skal indkøbes til julemaden og ikke mindst HVILKEN af de mange vine, de har på hylderne, du får mest for pengene i, ja, med andre ord, vi kunne godt bruge en personlig vinudvælger her.

Hvis du er en af de mange, som gerne nyder, og dertil sætter pris på et godt glas rødvin, men ikke helt ved hvor du får mest for pengene, skal du læse med nedenunder.

For nu kan du sparer dig selv for tid, penge og julekøen, når julevinen skal indkøbes. Vi har sørget for at du får din egen personlige vinudvælger, som sørger for at guide dig gennem, den jungle af mange julevine, som findes i prisklassen 50-100,-. Husk du også kan købe vingaver gennem vinoli.dk.

De udvalgte julevine

Vinolis vinudvælger har været i gang med at udvælge julevin, som giver dig den største smagsoplevelse, og som ikke koster en formue. Julevinen er udvalgt til traditionel julemad. Der er udvalgt 3 vine fra 3 forskellige steder Spanien, Californien og Australien. Du skal bare vælge om du vil have en af hver, to af hver eller 3 af hver. Ved større bestillinger kan der skrives en mail om pris.

[products ids=”219, 215, 351, 137, 16, 1430, 605, 213, 1461, 1487, 1453, 217″ order=”asc”]

Hvad er vores Julevin udvalgt efter?

Du kan sikkert finde og læse om mange test, som har forsøgt sig med at udpege nogle julevine. Men hvad er de udvalgt efter, det vil jeg prøve at gøre dig klogere på i det næste stykke.

Vi har testet blandt vine, som er fyldige, frugtige og koncentrerede for at sikre os at alle de udvalgt vine kan gå sammen med den mere tunge julemad.

Madens sødme har været eetn andet parametre, vi har udvalgt Julevin efter. Vinen skal helt afspejle lidt frugtsødme til at afbalancere det med.

Rigtig god fornøjelse med julevinen

De bedste adventshilsner

Vinoli.dk

julemenuen

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *