Så er der åbnet op for konkurrence med vin

Åbnet op for konkurrence med vin

Sidste måned blev der åbnet op for konkurrencerne igen hos Vinoli. I vanlig stil bliver der udloddet spændende vinpræmier, som falder i de flestes smag. Tidligere succes med disse konkurrencer har givet afløb til flere af samme slags. Første konkurrence blev afholdt i 2016, og der er lige siden kommet nye på banen med jævne mellemrum.

Vores start-up konkurrence ramte vores Facebook-side lørdag d. 23. september som den 12. i rækken og fik mere end 200 deltagende. Nok et af det laveste deltagerantal, men ikke desto mindre et af de vigtigste. For med konkurrencen fulgte for første gang en video, hvor medejer Nikolaj fortæller åbenhjertet om sin taknemmelighed omkring opbakningen, konceptet i Vinoli og ikke mindst den fornemme præmie. En præmie, som bringer ligeså meget mystik som den oprindelig box, der bliver uddelt til medlemmerne i Vinoli. Videoen nåede vidt og bredt, hvilket var det fornemmeste formål – og så skadede det heller ikke at møde Thomas fra Klarup! Han var nemlig den heldige vinder af konkurrencen og kan nu se frem til en ordentlig omgang god vin. Thomas luftede samtidig sit indtryk af og sine inputs til Vinoli. Det kan måske også blive til et nyt medlem her en skønne dag med en blandet box.

Julekonkurrence mod en unik vingave

Nogle af de fornemmeste konkurrencer kommer til at løbe af stablen mod jul. En traditionsrig højtid, hvor hyggen er i top. Vin er en naturlig ledsager hertil, og der er Vinoli blevet en ny spiller i branchen. Der opleves nemlig en stigende interesse for boxen som en alternativ, unik og spændende julegave, som virkelig udfordrer den traditionelle vingave.

Med VINBOXEN fra Vinoli kan modtager opleve en verden af nye, forskellige og spændende vine. Ikke nogle standard vine eller indpakning, men en personlig betjening med dertilhørende vinguide, således modtager også kan være så ”uheldig” at gå hen og blive lidt klogere på vin 😉

Konkurrencer fra Vinoli mod jul bliver derfor mere målrettet her hen imod. Lyder som en gave for dig? Bestil din vingave fra Vinoli her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *