Levering af vin hver 2. og 3. måned

Levering af vin hver 2. og 3. måned

Et andet tiltag, som blev imødekommet og efterlevet hos Vinoli, var muligheden for at modtage VINBOXEN hver 2. eller 3. måned. Det er nemlig hurtigt gået op for det unge hold bag, at folk er forskellige og har forskellige behov. Man kunne således ikke bare stryge danskerne over én kam med 3 flasker vin leveret hver måned. Den nye mulighed har bragt nye medlemmer til vinflokken.

Med levering hver 2. eller 3. måned begynder man at ramme danskerne, som nødvendigvis ikke drikker 3 flasker om måneden – eller ønsker at købe vin andetsteds, hvilket Vinoli bestemt ikke står i vejen for. Så længe folk er åbne overfor konceptet på den ene eller anden måde, således kan der fortsættes med at berige de fleste med nye, forskellige og spændende vine på månedsbasis. Vine som man normalt ikke var faldet over.

Fleksibilitet bliver vejen frem

Der opleves fortsat den største interesse for verden rundt med Vinoli og rødvin hertil med levering hver måned, men uden levering hver 2. eller 3. måned var der mange, som var gået forbi servicen – og det er en skam! Vinoli forsøger at bringe en verden af vin hjem til dig, og det er ligegyldigt hvornår.

Efter tiltaget om det nu er muligt at se, hvilken type vin man modtager, herunder muligheden for en blandet box, således fremstår fleksibilitet som det centrale begreb. Fleksibilitet bliver nemlig vejen frem, da det er afgørende for, at der bliver plads til alle. Vin er en personlig ting, som forsøges at blive ramt over én bred kam – men det bliver altså bare mere og mere muligt at have indflydelse på det selv.

Lyder en levering af god vin hver 2. eller 3. måned mere som noget for dig? Prøv din første box for 199 – klik her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *