Oplev en verden af vin med Vinoli

Åbnet op for konkurrence med vin

Køber du altid den samme vin – og har du mod på at prøve noget nyt? Med VINBOXEN fra Vinoli kan du prøve nye, forskellige og spændende vine, som du normalt ikke var stødt på. I samarbejde med nogle af Danmarks største vinimportører bestræber Vinoli sig nemlig på, at du skal have en spændende og udfordrende vinoplevelse.

Siden opstarten har ambitionen været at udfordre den almindelige vinglade dansker, som har en vis kærlighed for det indbydende vinglas. Uanset om man er den helt ”grønne” eller den selvudnævnte ”ekspert”, så er der altså altid noget at komme efter. Der bliver professionelt udvalgt vine fra hele verden til smagen, der er pengene værd. Med følger altid VINGUIDEN, således du kan være så ”uheldig” at gå hen og blive lidt klogere på vin 😉

En lille vinspiller mod de store vindrenge

Vinoli er nyopstartet med ungt blod bag sig. På trods af færre midler end de store vindrenge, så tror man her på, at iværksætteri kan bringe det et langt sejt træk. Med flere og flere medlemmer bliver dette gjort muligt, og oplevelsen bliver kontinuerligt forbedret. Drømmen er på sigt at give den bedste oplevelse til de færreste penge med den bedste service.

En ambitiøs plan kan altid være afskrækkende, men ikke desto mindre yderst motiverende. I opstarten har der været et stort fokus på den enkelte, og det er noget, man vil til evig tid vil forsøge at bibeholde. Med god vin til den rigtige pris vil Vinoli være din vinekspert, og det kan bestemt anbefales at gives et skud.

Er du klar på at opleve en verden af vin? Prøv din første box til 199,- klik her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *