Opstarten i Vinoli.dk

Opstarten i Vinoli.dk

Et mere personligt indlæg, som jeg virkelig har set frem til at skrive. Jeg har set frem til at dele med jer, hvordan det hele går med VINBOXEN. Siden beslutningen om at gå 110% ind i Vinoli, har det både været grænseoverskridende, overvældende og sindssygt spændende! Det har været grænseoverskridende at lægge sit ansigt til noget, men samtidig spændende, når det er noget, man tror så meget på. Drømmen har hele tiden været at berige den vinglade dansker med oplevelser, som vedkommende højst sandsynligt havde været foruden, hvis det ikke var for Vinoli. Nyt og nemt er blevet nøgleord!

Rykket fra et studieprojekt til et fuldtidsarbejde har været et krævende skridt, som har kostet mange sveddråber på panden. Fra en mere eller mindre uprofessionel opsætning til professionelle og strømlinede omgivelser. Et kontor i Aalborg og et lager ved Himmerland er det blevet til, mens det vigtigste af alt er kommet i hus. De største danske vinimportører er nemlig kommet ind fra en side af og sætter et stort kvalitetsstempel omkring vores produkt. Det brede sortiment og kendskab er altafgørende for, at konceptet med Vinoli bliver efterlevet.

Overvældende modtagelse

For mig personligt har det samtidig været overvældende med den store imødekommenhed og opbakning, som jeg har mødt derude. Det betyder alverden for mig – stort som småt – at folk giver en hjælpende hånd med. Netværket er afgørende i opstartsfasen, hvorfor dette både er overvældende, men også altafgørende for vores fremtid. Jeg håber og tror virkelig på, at vi har fat i noget positivt her. Et positivt fællesskab, som deler positive oplevelser i positive omgivelser. Vin bringer blot glæde, interesse og gavn blandt det ganske danske land – og det vil Vinoli give en hjælpende hånd med til!

På trods af vi ikke har ligeså store muskler som eksempelvis Winefamly, således tror jeg fuldt og fast på, at iværksætteri og hårdt arbejde kan bringe os langt i dette vineventyr!

/Nikolaj – medstifter og kundeansvarlig i Vinoli.dk

Vil du med på vineventyret og bakke op om en af de mindre vindrenge? Prøv din første box for kun 199,- klik her.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *