Påskevin – Vin til påsken

Påskevin fra Vinoli

Vinoli.dk har i forbindelse med påsken 2017 lavet en påske VINBOX, som du kan få leveret i starten af april måned, hvis du er tilmeldt et abonnement på VINBOXEN. Alt du skal gøre er tilmelde dig VINBOXEN på vinoli.dk, og så skal vi nok sørge for at du får god vin til påsken og måneder op til.

Vin udvalgt af vores vinekspert med 45 års erfaring

BESTIL VINBOXEN MED PÅSKEVIN

April udgaven af VINBOXEN kommer til at indeholde 3 gode påskevin. Der medfølger en vinguide, som beskrive påskevinen og hvilke områder de kommer fra.

Tilmeld dig her

VINBOXEN for april måned indeholder påskevin

Vinoli.dk er en ny vin webshop på det danske marked, som sælger vin på abonnement. Her modtager du en VINBOX med 3 vine i starten af hver måned.

April måneds VINBOX kommer til at indeholde 3 stk påskevin, som passer godt til påskemiddagen, hvor der typisk serveres lammekølle og diverse lune påskeretter. Der medfølger en vinguide med VINBOXEN, så du kan blive klogere på påskevinen og hvilket område den kommer fra.

Påskevinen i VINBOXEN er udvalgt af vores egen vinekspert, som har over 45 års erfaring med vin. VINBOXEN med påskevin sendes i starten af april måned, så du har vinen inden påskeugen begynder.

Hvis du får mange gæster på besøg, er det muligt at bestille ekstra fx dobbelt op på påske VINBOXEN, så du får 6 stk påskevin i alt. Alt du skal gøre er at kontakte os på mail info@vinoli.dk eller på telefon 26 81 17 17, og så skal vi nok sørge for at der kommer ekstra påskevin til din adresse.

Påskevin anbefaling

påskevin anbefaling 2017

Vinoli.dk har her til påsken kåret rødvinen Amarone delle Valpolicella Binazzo til årets påskevin 2017. Det er en klassisk og populær amarone rødvin med toner af kirsebær og tørrede frugter.

Vinen har en kraftfuld smag, som passer godt til påskemiddagen fx et større tag selv bord med flere kødretter.

Vinen smager også godt sammen gode oste – hvorfor ikke lave et lækkert ostebord til gæsterne her i påsken?

Påsken 2017

Påsken 2017 finder sted i uge 15 – fra mandag 10. april til søndag 16. april.

Helligdage i påsken 2017:

  • Torsdag 13. april: Skærtorsdag
  • Fredag 14. april: Langfredag
  • Søndag 16. april: Påskedag
  • Mandag 17. april: 2. påskedag
Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *