Her kan du se vores udvalg af fransk rosévin. Vi er ikke det eneste land, som så småt er ved at få øjnene op for god rosévin. En sådan vin er en fremragende følgesvend til det danske sommerbord på terrassen, hvor eksperimenter med diverse madretter giver plads til en rosévin med smag. Roséen får sin karakteristiske farve ud fra skindet fra druerne, hvilket giver denne lyse indbydende udstråling – lige i det omfang, således den ikke bliver helt rød. Navnet er faktisk fransk, hvorfor vi har gjort en pli i at finde de mest interessant smagsoplevelser.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.


Frankrig kan det hele

Fransk rosévin er ikke det, landet gør mest i, men som så meget andet er franskmændene helt fremme og presse, når det kommer til noget med smag. Den fantastiske og på en og samme tid kombinerende evne til at sammensætte forfriskende rosévine har gjort, at man har fået øjnene op for rosévin som en fremragende vin til maden.

På trods af rosévinene tit produceres på lignende druesorter som rød, således er det lykkes at skabe en lettere karakter og yderst frugtig. De anbefales at drikkes så unge som muligt, således man får den forfriskende smag med – og den bør ikke mindst nydes helt afkølet!

Fantastisk rosévin

Som så meget andet kan franskmændene også det med rosévin. Rosévinen kan nemlig også det hele – helt fra en kølig smagsoplevelse på terrassen til en ledsager ved diverse madretter. Fransk rosévin går nemlig godt til det meste. Fra grillen til fisk og skaldyr ses en fransk rosévin som et fantastisk supplement, mens flere også kan nydes på terrassen uden følgeskab.

Franske rosévine giver dig ofte en intens og fyldig smagsoplevelse fra deres produktion af rødvine, hvor det friske og sprøde indtryk kan spores tilbage til deres produktion af hvidvin. Disse egenskaber har virkelig ramt den ganske dansker, som har fået øjnene op for god rosévin.

I dag er danskernes interesse for fransk rosévin heldigvis også stigende – ikke mindst med den gode kvalitet for øje. Flere har set nogle fremtrædende muligheder i netop at bruge disse rosévine til meget mere end et bællende glas. De franske rosévine går især også til tapas, asiatisk og ganske simple plindemadder.