Bliv vild med vin

Vild med vin

Hvis du ikke allerede er vild med vin, så kan du blive det med et vinabonnement fra Vinoli.

Vi sørger for, at du bliver taget rundt i en verden af vin, da vi hver måned nærmere udvælger og anmelder 3 forskellige vine til dig. Det gør vi i samarbejde med vores leverandør, der har været professionelt vild med vin i over 45 år. I denne konstellation mener vi derfor, vi kan sørge for, at du i hvert fald bliver lidt vildere med vin, når vi har styr på at få kvalitetstestet og anmeldt den enkelte vin.

Denne unikke viden følger selvfølgelig med i en dertilhørende vinguide, hvor vi guider dig gennem den gode vin. Herigennem kan du være sikker på at opleve forskellige smagsoplevelser fuldt ud hver måned – og forhåbentlig blive lidt udfordret.

Om du er nybegynder eller selvudnævnt ekspert, så venter der helt sikkert en god oplevelse med et vinabonnement fra Vinoli. Den klare fordel er, at alle kan være med, hvorfor vi også tør at skilte med, at du, med lidt hjælp fra os, kan gå hen og blive rigtig glad for vin. Vi håber og tror på, at du bliver overrasket over selve oplevelsen, der er ved at tilmelde sig et vinabonnement hos os, da vi sørger for at bringe en verden af vin hjem til dig hver måned. God vin til den rigtige pris er en selvfølge, og med den dertilhørende vinguide skal vi nok hjælpe dig på vej.

Med alt det ovenstående taget i betragtning, så tør vi i hvert fald godt udmelde, at du nok skal komme til at blive vild med vin med et vinabonnement fra Vinoli.

Er du klar til at blive vild med vin? Prøv for 199 kr.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *