Vin til dessert

Vin til dessert

Vi har i denne artikel samlet de bedste vin til dessert, som kan købes igennem vinoli.dk. Vi har sammen med vores vinekspert kigget nærmere på et par forskellige dessertvin – hvidvin til dessert og champagne til dessert.

Gå efter søde dessertvin

Når du vælger dessertvin, kan du fordel gå efter de mere søde dessertvine, hvis der fx serveres is og chokolade. Cheesecakes og frugttærter kan godt gå an med mindre søde dessertvine.

Hvidvin til dessert

Af hvidvin til dessert anbefaler vinoli.dk Willm Rerserve Pinot Gris hvidvinen. Den har en kraftig frugtig smag, som passer godt til søde desserter.

En anden mulighed er at prøve vores vingaver med hvidvin som præference. Den indeholder 3 hvidvin. Perfekt til en hyggelig aften med søde sager.

299,00 DKK1.794,00 DKK

Champagne til dessert

En fransk Mumm Demi Sec champagne passer rigtig godt sammen med kager og diverse desserter, som indeholder chokolade og frugt. Det er en meget populær dessertchampagne, da den har en sød og elegant smag.

En italiensk Barale Moscato d’Asti champagne er også et godt valgt af champagne til dessert. Den er noget billigere end en Mumm Demi Sec champagne, og den har en frisk og sød smag af modne frugter samt et lille strejf af mandel og appelsin. Denne smag går godt sammen med kager og finere desserter.

Andre muligheder af vin til dessert

Der er også muligheden for at tilmelde sig et VINBOXEN vinabonnement. Her modtager du 3 nye vine hver måned mod betaling. Det er en god måde at prøvesmage nye vine til desserten hver måned.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *