Vin til fest

Vin til fest

Hos vinoli.dk kan du købe vin til fest – både til store og små fester. Vi har et stort udvalg af god vin til fest, og vi har en vinleverandør med over 45 års erfaring med vin. Vi ved hvilke vine der passer til maden og hvad der passer til forskellige arrangementer. Kontakt os gerne hvis du brug for vin til din næste fest.

Når du kontakter vinoli.dk angående vin til fest – modtager du et tilbud på vin, som er tilpasset din fest. Du meget gerne sende yderligere informationer omkring din fest, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Fx hvad i skal have at spise, hvor mange personer der kommer til festen, hvilken anledning festen afholdes i, hvor festen afholdes.

Vi kan kontaktes på telefon +45 20 92 64 92 eller på mail info@vinoli.dk.

Levering af vin til fest

Vinoli.dk leverer vin til fest hele året rundt og vi har flere forskellige leveringsmuligheder. Du kan enten bestille vinen via post, lokaludbringning i Aalborg og omegn eller hvor du selv afhenter vinen.

Hvis du bestiller via post, sørger vi altid for at pakke vinen sikkert ind i solid indpakning, så vinen ikke går i stykker i forbindelse med levering. Der er typisk 1-3 dages levering, hvis du bestiller med posten. Vi sender altid vinen i god tid, så du har vinen klar inden din fest afholdes.

Det er altid en gode ide at bestille i god tid, når du skal have vin fest – gerne et par uger før festen afholdes. Så er der god tid til at få planlagt hvilke vin det skal være. Det gør også vi hos vinoli.dk har tid til at bestille vinen hjem, hvis vi ikke har vinen på lager.

Vinoli.dk har et stort know how omkring vin til fest

Vi har leveret vin til mange fester igennem årene, og sælger vingaver til dagligt. Vi har derfor et stort know how omkring rødvin, hvidvin og rosévin, som gør at du får en god oplevelse med vin. Vi ved fx hvor mange vin du skal bestille, hvilken type af vin der passer til maden, hvilken temperatur vinen skal have i forbindelse med servering, hvordan vinen skal opbevares osv.

Overskyende flasker

Når du bestiller vin til fest hos vinoli.dk anbefaler vi altid at du bestiller lidt ekstra vin, så du ikke løber tør for vin når festen i gang. Vi tager gerne imod overskyende flasker, hvis alt vinen ikke bliver drukket.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *