Vin til forret

Vin til forret

Her finder du vinanbefalinger af vin til forret. Vi har hos vinoli.dk udvalgt de bedste vine til forret, som er udvalgt af vores vinekspert med 45 års erfaring i vinbranchen. Alle vine kan købes online på vores webshop til gode priser.

Hvidvin til forret

Hvis der serveres fisk og skaldyr til forret er en tysk Mosbacher Rielsling hvidvin et godt valg. Det er en frisk og frugtig hvidvin, som har en god balance af frugt og syre. Den spanske Protos Verdejo Ribera Del Duero hvidvin er også særdeles velegnet til forretter med fisk og skaldyr.

Hvis du går efter hvidvin til forret i den lidt mere tørre ende og som passer til fisk og skaldyr, kan vi anbefale en Michel Frantz Riesling hvidvin.

Til ostebordet kan vi anbefale Willm Reserve Pinot Gris hvidvinen, som har en lidt kraftigere smag.

Hvis du vil have hvidvin, som passer til årstiderne, kan du prøve vores vingaver med hvidvin eller vores VINBOX med hvidvin.

Vingave hver måned
Køb VINGAVE - fra 299 kr
VINBOXEN
Køb VINBOXEN - Fra 199 kr
[products ids=”50,236,631,166″]

Har du lyst til at læse mere – så læs vores artikel om den bedste jagtvin til vildtkød.

Er du i tvivl om vin til forret?

Så prøv vores VINBOX med hvidvin som præference. Her modtager du 3 hvidvin hver måned, som passer til forretten.

Du er velkommen til at anbefale vin til forretter i kommentarfeltet længere nede. Her kan du også dele gode opskrifter, som passer godt sammen med vinen.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *