Vin til hovedret

Vin til hovedret

I dette blogindlæg har vi samlet de bedste vinabefalinger af vin til hovedret. Vi har kigget nærmere på de enkelte vine og hvilke typer af hovedretter de passer til. Alle vine er udvalgt af vores egen vinekspert, som har 45 års erfaring i vinbranchen. Du kan købe alle vin gennem vores webshop på vinoli.dk.

Vin til hovedret

Hvis du mangler vin til hovedretten til din næste fest, er der muligheden for at købe større partier af vin til fest hjem gennem vinoli.dk til gode priser.

Rødvin til hovedret

Til kraftige og krydrede kødretter kan vi anbefale den italienske Amarone della valpolicella Sartori rødvin eller den amerikanske The Bootleg Society Speakeasy Red rødvin.

Hvis du er på jagt efter en god zinfandel vin til hovedretter med kød, kan vi anbefale vores Californiske Plungerhead Zinfandel vin – balanceret rødvin med mix af bær, mørk frugt, kanel og cedertræ. En Six Eight Nine rødvin er også meget populær hos mange, da den er enkel og yderst indbydende.

VINBOXEN er også en god mulighed, hvis du er på jagt efter god vin til hovedret. VINBOXEN er et abonnement på vin, hvor du modtager 3 nye spændende vine hver måned.

[products ids=”215,1465,1453,228″]

Hvidvin til hovedret

Hvis der serveres fisk, grøntsager eller lyst kød til hovedret, er det også værd at kigge nærmere på hvidvin. Mange danskere kan gode lide en god hvidvin, så du kan med fordel servere både hvidvin og rødvin til hovedretten.

Både Hey Mambo Swanky White og Wolfberger Riesling passer godt til grillmaden om sommeren. Hvidvinene Mosbacher Riesling og L’Impressioninniste Integration Viognier passer godt til diverse fiskeretter med grøntsager.

[products ids=”164,168,50,238″]

Del gerne en vinabefaling af vin til hovedret i kommentarfeltet længere nede. Du må også gerne dele gode opskrifter på hovedretter, som går godt sammen med vinen.

Læs også vores artikler om vin til forret eller vin til dessert.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *