Vinboxen oktober – En Israelsk overraskelse

Vinboxen-for-oktober-en-Israelsk-overraskelse

Efterårssæsonen er for alvor skudt i gang! Vi har derfor fundet vin passende hertil i samarbejde med nogle af Danmarks største vinimportører. Denne gang er der en genganger til det franske med en ny spændende smagsoplevelse i en endnu mere original flaske. Der er endvidere blevet plads til det lidt mere sydlige amerikanske i form af Chile, hvor en mere stille og rolig smagsoplevelse gemmer sig inde bag en lige så original flaske. To gode vine, hvor du får rigelig med fyldig smag for pengene. Endelig er der den helt store overraskelse, som vi har valgt at fokusere på denne måned.

Overraskelsen kommer fra intet mindre end Israel! Ja, du læste rigtigt. Den er fremhævet som den første i vores guide, da det er den mest spændende vin, vi er faldet over. Det skyldes både udseende, indhold og ikke mindst oprindelse, som lever i bedste velgående efter vores koncept! Med VINBOXEN prøver du nemlig vin med Vinoli, som du normalt ikke var faldet over.

En israelsk overraskelse

Månedens Israelske rødvin hedder Mount Hermon Indigo, er lavet på en sammensætning af Syrah og Cabernet Sauvignon. Den har en indbydende rød-violet farve i glasset og en delikat og frugtig duft. Smagen har en ligeså rund og blød frugt. Vi anbefaler den især til hjemmelavet burger og pizza eller grillede grøntsager.

Mount Hermon Indigo kommer fra Golan Heights Winery, som er beliggende i et mindre område ved navn Katzrin. I en kombination af gammel tradition med nye teknikker har man her haft stor succes med at producere rødvin. Vinmarkerne i Golanhøjderne har ikke mindst været medvirkende hertil.

Lyder det som noget for dig? Udfordre dig selv og din horisont med Vinoli: prøv din box – klik her.

God fornøjelse til alle medlemmer af Vinoli – og god dag til resten! 😉

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *