En vinekspert som udfordrer og udvider din smagshorisont

Vinoli Vinekspert

Vi er rigtig mange som holder rigtig meget af, at nyde et godt glas rødvin eller hvidvin. Vores viden om rødvin og hvidvin er god, og vi ved meget om det grundlæggende. Dette tror jeg rigtig mange danskere kan nikke genkende til. Men vi kender også alle sammen følelsen af, at have besøgt en rigtig vinekspert, en som gav os en behandling, som vi virkelig synes var noget ekstraordinært. Sådan en behandling har kunder, der har besøgt vores partner og vinekspert fået igennem de sidste 45 år, og nu har han sagt ja til, at levere samme behandling gennem VINBOXEN til hele Danmark.

Vinekspertens rolle når VINBOXEN skal sammensættes

En services du normalt kun modtager i butikken, bliver nu leveret måned efter måned hjem til dig. Vores vinekspert udvælger hver måned først hvilket vinland denne måneds VINBOX skal komme fra.

  1. Efter valget af vinland er truffet, går vineksperten i gang med ar udvælge hvilke vine, som giver mest smag til medlemmerne.
  2. Han tager udgangspunkt i at finde 3 vine, som er lavet på 3 forskellige druer, således medlemmerne får lov at smage forskellige vine fra dette vinland.
  3. Herefter notere han alt fra anmeldelser til fakta om den udvalgte vin, som du får med i vinguiden, således du kan læse om tankerne bag de udvalgte vine.

Vi har lavet en oversigt af vores tidligere VINBOXE, hvor du kan se hvilke vine der er blevet udvalgt af vores vinekspert.

En vinekspert du altid kan bruge

Som medlem af VINBOXEN kan du altid gøre brug af vineksperten, som er tilkoblet. Er der områder du ønsker udvalgt vin fra eller skal du bruge større mænger vin til en speciel anledning, kan du altid skrive dine ønsker til os, med så mange oplysninger som muligt, så udvælger vineksperten vin til lige præcis dig. Står du f.eks foran en stor fødselsdag eller anden anledning hvor du skal bruge en vingave, så hjælper han med at udvælge vinen lige efter jeres smag og menu.

Personlig vinekspert

Som medlem af VINBOXEN hos Vinoli får du en personlig vinekspert. Personligt bliver der nemlig sat et tydeligt præg på din box, hvor ekspertens udvælgelse og deling af viden gøre, at du føler dig i gode hænder. Han ved, hvad der rør sig, og han ved, hvad der er en god handel. Der bliver således valgt vin, der til prisen forsøges at finde den bedste kvalitet hertil. Derudover er sammensætningen bevidst, og der bliver altid fundet en god sammensætning, så du føler, at det hele går op i en højere enhed. Det præg er varmt til at føle gennem spændende smagsoplevelse og beskrivelser, der tager dig i hånden mod den gode oplevelse. Det kalder vi en personlig vinekspert!

Personligheden, der præger oplevelsen ved boxen, er ikke til at tage fejl af. Den indbydende indpakning byder allerede på et spændende indtryk, hvor indholdet bare følger trop. Den personlige udvælgelse og generelle behandling kommer af kvaliteten på den enkelte vin, men bestemt også VINGUIDEN, som byder på spændende beskrivelser – præget af vores personlige vinekspert, som ligger alt sin erfaring heri.  Personlig erfaring, test, udvælgelse og deling af erfaring er guld værd, og det bliver som at være der selv. Lad vores personlige vinekspert vælge vin til dig gennem vores vinabonnement hos Vinoli eller giv VINBOXEN som vingave til en, som du tænker har fortjent en god oplevelse og skal forkæles lidt. Så skal Vinoli nok sørge  for, at der bliver taget hånd om jer.

Som at være til vinsmagning med en personlig vinekspert

VINBXEON giver et indtryk af, at man selv står midt i vinsmagningen. Det personlige præg giver en oplevelse af, at man selv er en del af det og bliver belært om, hvad der smager af hvad, hvad der er lavet af hvad eller hvad der går godt med noget andet. Vineksperten hos Vinoli ved, hvad han laver – han har gjort det i mere end 45 år! Du er således i gode hænder, når du skal prøve nogle nye smagsoplevelser med boxen. Han sørger nemlig personligt for, at sammensætningen ikke er tilfældig, og du får prøvet vine, du normalt ikke ville prøve. Det kalder vi en personlig vinekspert, som ved hvad han laver og gør sit bedste for, at du får oplevelsen af en personlig vinekspert.

Vin udvalgt af vores vinekspert med 45 års erfaring

Lad vores vinekspert udvælge vin til dig hver måned

Du finder VINBOXEN lige her.

Gå til vinboxen
Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *