Vinguide

Hvilken vin er kraftigst? Hvad går maden bedst til? Hvor kommer vinen fra? Nogle af de spørgsmål skal en vinguide være med til at besvare.

Sammen med et vinabonnement fra Vinoli medfølger der netop en vinguide, som vi har udarbejdet i samarbejde med nogle af Danmarks største leverandører af vin. Det er derfor medvirkende til at give os en unik viden, som vi gør vores ypperste til at videregive til dig.

En vinguide skal guide dig gennem god vin – og det er netop dét vores vinguide er til for! Guiden fortæller den gode historie om den enkelte vin, hvor du kan se nærmere beskrivelser og anmeldelser samt generelt blive lidt klogere på fakta, vinområde og madsammensætninger. Om du er nybegynder eller ekspert, så er vinguiden med til at give dig en god oplevelse, hvor du kommer rundt i en verden af vin hver måned.

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt

 

Billede 1 til vinguide Billede 2 til vinguide

En personlig vinekspert sørger for, at du er i gode hænder

Guiden bliver altså ikke udarbejdet af hvem som helst. Med over 45 års erfaring ligger den personlige vinekspert hos Vinoli alt sin erfaring i VINBOXEN. Han er med til at udvælge, teste og dele ud af sin unikke viden, således VINGUIDEN bliver et hit hos dig. Du er overladt i gode hænder, da sammensætningen ikke er tilfældig. Vinoli går altid efter den bedste kvalitet til prisen, og det er deres personlige vinekspert medvirkende til at opretholde og udvikle.

En vinguide er et fremragende redskab til at belære og udfordre dig gennem forskellige vine, som du ikke havde smagt uden VINBOXEN. Indbydende beskrivelser er blot med til at give et mere personligt indtryk, således man føler, at man selv er en del af vinsmagningen og står midt i det hele selv. Det giver ikke blot en følelse af at få en personlig behandling i gode hænder, men det er ligeledes en stor del af den unikke oplevelse, der er omkring boxen!

Vinguide – en unik oplevelse

En vinguide med VINBOXEN sætter et altoverskyggende præg på oplevelsen, hvor du ikke blot kan blive lidt klogere på vin, men det er ligeledes en stor del af at give dig en yderst unik oplevelse. Det er medvirkende til at forstærke hele oplevelsen og sætter ofte en god start eller et godt aftryk. Du bliver guidet gennem forskellige smagsoplevelser, hvor udvælgelsen og den personlige viden gør, at du også kommer til at få oplevelsen helt tæt på. VINGUIDEN i VINBOXEN er således afgørende for, at du får en unik oplevelse.

Har du lyst til at prøve nogle smagsoplevelser gennem et vinabonnement hos Vinoli – eller har du en i tankerne, som burde forkæles og samtidig blive lidt klogere på vin gennem VINBOXEN som en vingave? Vinoli sørger for jer – og VINGUIDEN skal nok blive din bedste ven!

Hos Vinoli.dk kan du opleve en verden af vin hver måned med VINBOXEN. Hvordan ser din vinrejse ud? Prøv for kun 199,- inklusiv fragt